Håndvævet Naturlig jute

Solista Flag jute Tæppe - Beige / Naturhvid
Indendørs / Udendørs
140x200 cm

1.670 kr
30%
2.386 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 1.670 kr
(Med moms)

Hurtig levering: 1 - 5 arbejdsdage

Gratis returnering

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Solista Flag jute Tæppe - Beige / Naturhvid tæppe fra Indien.

Jutetæpper er meget holdbare med en naturlig skønhed, da de er håndvævede med garn, som er forberedt med juteplantens fiberrige stængler. Disse tæppers naturlige udseende afspejles også i garnets farve, som kan variere en smule. Hold dit tæppe frisk og rent i lang tid ved at støvsuge det regelmæssigt og rotere det for at undgå solblegning. Skulle der ske et uheld, kan du fjerne pletter med en let fugtig klud.

Jute, eller basttrevler, er et naturligt materiale, der er følsomt over for UV-lys, især når det er farvet. Det betyder, at hvis tæpperne placeres i direkte sollys, vil farverne falme meget hurtigt.

Tæpperne er følsomme over for fugt, og derfor bør de kun bruges indendørs eller udendørs under et tag.

Naturlig jute

Jute er en lang, blød og blank plantefiber, der kan spindes til grove, stærke tråde. Jutetæpper er modtagelige over for fugt og meget holdbare, og de har en højere lydisolerende kvalitet end syntetiske tæpper. En typisk egenskab i jutetæpper er, at de er økologiske og ofte kan genbruges, netop fordi de er fremstillet af et naturligt materiale.

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.