Care & Fair

CarpetVista er stolt af at være medlem af CARE & FAIR, et initiativ der er taget af den europæiske tæppeindustri.

Grundlagt i 1994 af socialt engagerede tæppeforhandlere, CARE & FAIR – Tæppeforhandlere mod børnearbejde – sigter mod at give regelmæssig adgang til skole og læring, for børn af arbejdere i tæppeproduktionen. Samtidigt skal projektet give mulighed for kvinder at lære, at læse og skrive, samt give adgang til gratis sundhedspleje for hele familien.

Care & Fair

Som medlem af CARE & FAIR, hjælper CarpetVista med at kæmpe mod illegalt børnearbejde, såvel som at sikre bedre levevilkår for arbejderne og deres familier i Indien og Pakistan.

Siden 2002 er kvinder fra tæppeknyttere familier blevet tilbudt muligheden for at lære de basale færdigheder i læsning, skrivning og matematik via Kvinders Empowerment Program, som ligeledes bliver støttet af CARE & FAIR. Ud over de akademiske færdigheder, lærer kvinderne at sy, hvilket giver dem muligheder for at producere varer, der kan sælges på det lokale marked eller benyttes i hjemmet.

Care & Fair

På nuværende tidspunkt, støtter CARE & FAIR 10 skoler, 6 voksenundervisningscentre og 3 sundhedsklinikker i Indien og Pakistan.

Vi er spændte og stolte af at være en del af CARE & FAIR og vigtigst – at være med til at skabe bedre levevilkår for de familierne.

Læs mere om CARE & FAIR.

Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.