Om virksomheden

Rugvista, en førende online tæppeforhandler i Europa

Virksomheden blev grundlagt i 2005 og har siden fokuseret på at give en problemfri, online købeoplevelse, der tilbyder fremragende højkvalitetstæpper til priser, som giver dig noget for pengene.

I dag er vi den førende europæiske tæppeforhandler, som kan tilbyde mere end 30.000 produkter lige fra traditionelle håndknyttede orientalske tæpper til moderigtige maskinvævede tæpper.

CarpetVista er en del af Rugvista AB, som har to mærker, dvs. CarpetVista og Rugvista.

Hovedsædet ligger i Malmö, Sverige, og ca. 75 medarbejdere arbejder i vores forskellige funktioner.

Besøg vores koncerns hjemmeside (på engelsk) for at få yderligere oplysninger.

Organiseret sortiment af håndknyttede, traditionelle tæpper

Vi tilbyder et førende udvalg af nye, istandsatte og antikke håndknyttede tæpper, som passer til både den traditionelle såvel som den moderne indretningsstil. Se vores nyankomne varer.

Højkvalitetstæpper og priser, som giver dig noget for pengene

Vi har mere end 15 års erfaring med at købe og fremstille højkvalitetstæpper. Vores løfte er at tilbyde det mest eftertragtede sortiment til attraktive priser. Se vores mest populære liste.

Problemfri online købsoplevelse

Vi vil gøre alt for at sikre, at du er tilfreds med din oplevelse, når du køber et tæppe fra os. Kontakt os, hvis du af en eller anden grund ikke er fuldkommen tilfreds.

Sikkert online køb

Vi bruger velkendte partnere til at tilbyde sikre betalingsmuligheder, og vi har flere certifikater for “sikkert online køb”. Vi tilbyder også en 100 dages tilbagebetalingsgaranti. Få yderligere oplysninger.

Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.