Lad vores indretningsarkitekt hjælpe dig med at finde det rigtige tæppe!

Vi har udvidet vores kundeservice med en professionel indretningsarkitekt, der er til din rådighed. Du behøver kun at svare på et par simple spørgsmål, og sende os et billede af det værelse, hvor du vil have tæppet.

Vi vælger derefter et antal passende tæpper, og sender dig en opsummering via din e-mail. Tjenesten er helt gratis, og du forpligter dig ikke til at købe noget. Our Interior Designer will answer your submitted request in either English or Swedish depending on what is suitable for you.

Vælg et billede

Slip filerne her eller klik for at overføre.
x meter

For at du kan få den korrekte tæppestørrelse, er det vigtigt at vi ved hvor stort dit værelse er. Det kan være svært at bedømme værelsets størrelse fra et fotografi.

Du skal angive en gyldig e-mail-adresse.

Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.