Hamadan
Op til 40% Rabat
Hamadan
-
Valgte filtre
loading
Side af 2
140 tæpper
Hamadan - op til <b>40%</b>

Hamadan - op til 40%

At invitere arv og håndværk ind i dit hjem fungerer som grundnoten i en god parfume – det tilføjer en solid base, varme og substans. De lyse farver og den lækre uld i god kvalitet gør disse tæpper til alsidige følgesvende i lang tid, og de fungerer lige så godt med den skandinaviske stil som med et eklektisk eller moderne interiør.

Hvert tæppe er som et unikt kunstværk, håndvævet af dygtige håndværkere i landsbyerne i Hamadan-regionen i Iran ved hjælp af traditionelle teknikker, der er gået i arv i generationer. De er kendt for deres holdbarhed, så du behøver ikke at være bekymret for at placere dem i områder med høj gennemgang. Kort sagt, det er en klassiker – perfekt egnet til et moderne hjem.

Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.