Kontakt os

Vores kundeservice er klar til at svare på dine spørgsmål og give dig gode råd. Du kan ringe til os i vores åbningstider, og e-maile os når det passer dig. Vi vil så vidt muligt besvare dit spørgsmål på samme arbejdsdag som vi modtog det. Ligegyldigt hvad dit spørgsmål er, skal du ikke tøve med at kontakte os via telefon eller e-mail.

Vi taler og skriver følgende sprog: dansk, svensk, engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk, portugisisk, arabisk og polsk. Du kan også skrive til os på andre sprog, men vi vil da svare på engelsk.

CarpetVista.com ledes af Rugvista AB, Ringugnsgatan 11, SE-216 16 Malmø, Sverige. Firmareg.nr. 556458-9207, VAT: SE556458920701

Adresse:

CarpetVista.com
Ringugnsgatan 11
S-216 16 Malmö
Sverige

Fax.: +46 40 18 22 25

Vores åbningstider for kundetjenesten (telefon) er:

Åbningstider
Man - Fre 10.00 - 18.00
Lørdag 11.00 - 15.00
Søndage og helligdage Lukket

Exclusive showroom

CarpetVista sælger tæpper online til kunder i mere end 125 lande verden over. Vi tilbyder altid 30 dages pengene tilbage-garanti, så vores kunder er i stand til at se, hvordan tæppet passer ind i miljøet, før de tager den endelige beslutning. Hvis du trods dette er interesseret i at se tæppet, før du beslutter dig for et køb, er du velkommen til at booke en aftale i vores showroom.

Vi kan hjælpe med at arrangere booking af hotel og transport fra lufthavnen i forbindelse med dit besøg. Kontakt os på telefon 89 87 50 33 eller e-mail på showroom@rugvista.com for mere information.

Exclusive showroom

Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.