Håndvævet Naturlig jute

Siri Jute - Natural / Lys
300x400 cm

6.929 kr

Tæppet er midlertidigt udsolgt. Du kan vælge at tilføje det til din overvågningsliste og modtage en e-mail meddelelse, når tæppet er til salg igen.

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Siri Jute - Natural / Lys tæppe fra Indien.

Jutetæpper er meget holdbare med en naturlig skønhed, da de er håndvævede med garn, som er forberedt med juteplantens fiberrige stængler. Disse tæppers naturlige udseende afspejles også i garnets farve, som kan variere en smule. Hold dit tæppe frisk og rent i lang tid ved at støvsuge det regelmæssigt og rotere det for at undgå solblegning. Skulle der ske et uheld, kan du fjerne pletter med en let fugtig klud.

Jute, eller basttrevler, er et naturligt materiale, der er følsomt over for UV-lys, især når det er farvet. Det betyder, at hvis tæpperne placeres i direkte sollys, vil farverne falme meget hurtigt.

Tæpperne er følsomme over for fugt, og derfor bør de kun bruges indendørs eller udendørs under et tag.

Naturlig jute

Jute er en lang, blød og blank plantefiber, der kan spindes til grove, stærke tråde. Jutetæpper er modtagelige over for fugt og meget holdbare, og de har en højere lydisolerende kvalitet end syntetiske tæpper. En typisk egenskab i jutetæpper er, at de er økologiske og ofte kan genbruges, netop fordi de er fremstillet af et naturligt materiale.

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!