Håndtuftet Slidstærk uld

Feeling Handtufted Tæppe - Blå
200x250 cm

5.905 kr
10%
6.561 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 5.033 kr
(Med moms)

Hurtig levering: 1 - 5 arbejdsdage

Gratis returnering

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Giuli Sola

Giuli Sola

Designer Italien Italien

Giuli Sola blev født i Italien i januar 1980. Hendes passion for billedkunst styrede hende i retning af en uddannelse i design, så hun kunne kombinere æstetisk smag med teknologi.

Som kandidat fra Politecnico di Milano en Design Industriel har Giulia haft mulighed for at studere produktdesign i et år på Norges National University of Science and Technology (NTNU).

Under sine studier samarbejdede hun med et designbureau (Sergio Brioschi Design: møbler, belysning, tilbehør osv.) i Milano, inden hun sluttede sig til et interiørdesignfirma (Caputo & Associati: butikker, stande, lejligheder, osv) baseret i London og Milano.

I 2006 kom Giulia, takket være et tilskud fra Europa-Kommissionen, til at arbejde i Frankrig på sejladsskolen i Glénans. Hun har specialiseret sig i flådearkitektur med et diplom fra ENSAN i Nantes og arbejder som kunstnerisk leder for indretning af yachter.
Efter at have tilbragt tid i Italien, Norge, Storbritannien og USA, har Giulia nu hjemme i Nantes som designer for sin virksomhed Giulia Sola Design

Tæpper af Giuli Sola

Feeling Handtufted

Fem tæppevarianter, der giver forskellige fornemmelser forbundet med naturlige temaer. Hvert tæppe er dedikeret til et bestemt materiale: Vand, jord, tåge, is, sand. De visuelle, men også taktile og olfaktoriske følelser, der har til hensigt at opnå en stemning for at genskabe et landskab eller et personligt minde.

Specifikationer

Varenr. CVD16099
Knudetæthed ca 30 000 - 50 000 knuder pr. m²

Du kan selv let beregne knudetætheden. Tæl knuderne lodret og vandret på 1 cm, multiplicer antallet med hinanden. Multiplicer derefter summen med 10.000, det giver antallet af knuder per m².

Visse aktører på markedet overdriver knudetætheden, så for at du ikke skal sammenligne æblet med pæren ved en prissammenligning, kan det være klogt selv at kontrolregne. De fleste af CarpetVistas tæpper er fotograferet på bagsiden med en lineal, så du let kan se knudekvaliteten og beregne den eksakte knudetæthed, før du bestemmer dig for et tæppe.

Tykkelse ≈ 12 mm
Oprindelse Indien
Luv Uld
Uld er en naturlig tekstilfiber og et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Uldtæpper er meget holdbare og i usædvanlig grad i stand til at modstå slitagen fra daglig brug. Uld har en naturligt smudsafvisende virkning og er let at holde ren. Det er også flammeafvisende og beholder typisk sin form, således at luven altid rejser sig og genvinder den oprindelige form.
Trend Bomuld
Fremstilling Håndtuftet
Håndtuftede tæpper fremstilles manuelt ved at bruge en »tufting-gun«, som skubber garnløkker gennem en bagside, der er vævet i forvejen. Håndtufingsteknik gør det muligt at skabe detaljerede mønstre
Størrelse 200x250
Tæppet er håndknyttet/vævet, og der kan derfor forekomme forskelle i form, tykkelse, mønster og størrelser. Dette gælder særligt for nomade- og landsbytæpper.

Feeling Handtufted Tæppe - Blå tæppe fra Indien.

Håndtuffede tæpper laves i hånden ved hjælp af råmateriale i høj kvalitet, men frem for at bruge knuder, der skal bindes, bruges der en speciel "tuffepistol”, der bruges til at skubbe garnets løkker gennem et lærred (en forvævet bagside).
Den sidste fase i produktionen involverer at klippe trådene ned til den ønskede længde, hvorved tråd-enderne eksponeres og giver en blødere overflade.
Denne teknik er en hurtig og effektiv proces og giver væveren frihed og mulighed for at skabe detaljerede mønstre og former, der ellers er forbeholdt håndknyttede tæpper. Slutresultatet er et tæppe med lang holdbarhed og høj kvalitet til en overkommelig pris.

Slidstærk uld  Slidstærk uld

Uld er en naturlig tekstilfiber og et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Uldtæpper er meget holdbare og i usædvanlig grad i stand til at modstå slitagen fra daglig brug. Uld har en naturligt smudsafvisende virkning og er let at holde ren. Det er også flammeafvisende og beholder typisk sin form, således at luven altid rejser sig og genvinder den oprindelige form.

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

OEKO-TEX®

Dette tæppe er certificeret i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.