Håndtuftet Glitrende uld/viskose

Elephant Tæppe - Råhvid / Beige
160x230 cm

4.295 kr
10%
4.772 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 4.161 kr
(Med moms)

Hurtig levering: 1 - 5 arbejdsdage

Gratis returnering

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Love Terins

Love Terins

Designer Norge Norge

Love Terins er en ung svensk kunstner med base i Oslo, Norge. Hun arbejder primært med store malerier og udforsker, hvordan kunst kan være både en visuel og kropslig oplevelse. Med sin brug af mønstre, former og farvekontraster omsætter hun denne oplevelse til sine tæppedesigns.

Tæpper af Love Terins

Elephant

Dette er et tæppe, hvor jeg gerne vil lege med forskellige højder på tæppeluven og bruge forskellige garnkvaliteter for at skabe kontraster mellem skinnende og matte overflader.

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

OEKO-TEX®

Dette tæppe er certificeret i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.