Håndtuftet Udsøgt viskose

Urban Lake - 2018
160x230 cm

3.986 kr
20%
4.982 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 3.986 kr
(Med moms)

Hurtig levering: 1 - 5 arbejdsdage

Gratis returnering

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Monica Martinez Sanchez

Monica Martinez Sanchez

Designer Spanien Spanien

Nika Martinez, en fotograf, der blev overfladedesigner, forelskede sig i den livlighed og farve, hun kunne anvende i mønsterarbejde. Nika, der henter inspiration i alt lige fra vævede tekstiler og stammemotiver til art deco og endda illustration, stræber konstant efter at bringe glæde og lykke til modtagerne af hendes arbejde samt at lære nye teknikker og fremme sit kunstneriske talent.

Tæpper af Monica Martinez Sanchez

Urban Lake - 2018

ABSTRAKT MALERI INSPIRERET AF MIN BY OMGIVET AF NATUR

Udsøgt viskose  Udsøgt viskose

Viskose er en syntetisk fiber, der baseret på naturlige materialer såsom bomuld eller cellulose. Materialet er meget blødt og skinnende, så det af udseende minder meget om silke. Det bliver ofte brugt til at fremhæve detaljer, og giver en smuk glans der ellers kun findes i silketæpper.

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

OEKO-TEX®

Dette tæppe er certificeret i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 10% rabat

Tilmeld dig nu, og få 10% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.