Håndtuftet Glitrende uld/viskose

Kulgrå Tæppe - Multicolor
140x200 cm

2.610 kr
30%
3.728 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 2.610 kr
(Med moms)

Hurtig levering: 1 - 5 arbejdsdage

Gratis returnering

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Eden den Hertog

Eden den Hertog

Designer Holland Holland

Jeg er en 16-årig amatørkunstner fra Holland, der elsker grafisk design og digital kunst. Udover skolen bruger jeg meget tid på at lave kunst. Som ung er jeg bekymret for miljøet, og hvad der vil ske i fremtiden. Fossile brændstoffer er ved at forsvinde, men hvad skal vi bruge i stedet? Mange spørgsmål til den kommende generation.

Tæpper af Eden den Hertog

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

OEKO-TEX®

Dette tæppe er certificeret i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.