Unik Håndknyttet Håndspundet uld

Moroccan Berber - Afghanistan
112x180 cm

4.839 kr
(Med moms)
Kun 1 tilbage på lager

Hurtig levering: 1 - 5 arbejdsdage

Gratis returnering

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Moroccan Berber - Afghanistan tæppe fra Afghanistan.

Denne unikke form for design i uld kommer fra Nordafrikas Berber-stammer og vil give dit hjem et moderne, men alligevel etnisk strejf, hvilket er rigtigt eftertragtet lige for tiden. Disse tæpper er lavet af en kombination af tre eksklusive former for garn, der er skabt specielt til lige præcis denne kvalitet. Den enestående uld gør, at dit tæppe får en bedre holdbarhed og mister markant færre af sine tråde. Uld er et naturmateriale og giver tæppet en fylde, så det ikke bliver fladt. Den fantastiske uld er naturligt flammehæmmende og plettes ikke let, hvilket generelt gør det lettere at vedligeholde dit tæppe.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.