Unik Håndknyttet Håndspundet uld

Loribaft Fine Persia Tæppe
80x109 cm

3.436 kr
30%
4.909 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 3.436 kr
(Med moms)
Kun 1 tilbage på lager

Hurtig levering: 1 - 5 arbejdsdage

Gratis returnering

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Loribaft Fine Persia Tæppe tæppe fra Persien / Iran.

De smukke tæpper knyttes af nomader fra Ghashghai- og Loristammerne i det sydvestlige Iran. Tæpperne er kendte for deres primitive og naive mønstre, en del med mere moderne design. Nomaderne henter inspiration fra miljøerne omkring dem, hvilket giver unikke og spændende tæpper. De minder meget om Gabbeh-tæpper, men de er mere tætknyttede og har kortere luv.

I dag fremstilles de også i Indien og i Pakistan med inspiration fra de persiske varianter og med samme høje kvalitet. Ulden er håndspunden, naturligt farvet og af god kvalitet, hvilket giver et slidstærkt tæppe, som holder i mange år. Trenden i de persiske tæpper er oftest af uld, og i de indiske og pakistanske tæpper anvendes bomuld. Der kan også forekomme silkeindslag i tæpperne. Loribaft er et meget unikt og smukt tæppe, som bliver et pragtfuldt blikfang i hjemmet.

Læs mere om Gabbehtæpper her...

Se et filmklip om Kashkooli

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.