Unik Håndvævet Slidstærk uld

Kelim Senneh Fine Tæppe
158x256 cm

3.829 kr
40%
6.381 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 3.829 kr
(Med moms)
Kun 1 tilbage på lager

Hurtig levering: 1 - 5 arbejdsdage

Gratis returnering

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Kelim Senneh Fine Tæppe tæppe fra Persien / Iran.

Disse tæpper bliver håndvævet i byen Sanandaj, som ligger i provinsen Kurdistan i det vestlige Iran. Mønstret består af romber, mir-e buteh eller herati og tæpperne domineres af røde og mørkeblå farver. Ulden er gennemgående af en meget høj kvalitet.

Læs mere om Sennehtæpper her...

Læs mere om kelimtæpper her...

Se et filmklip om Senneh

Slidstærk uld  Slidstærk uld

Uld er en naturlig tekstilfiber og et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Uldtæpper er meget holdbare og i usædvanlig grad i stand til at modstå slitagen fra daglig brug. Uld har en naturligt smudsafvisende virkning og er let at holde ren. Det er også flammeafvisende og beholder typisk sin form, således at luven altid rejser sig og genvinder den oprindelige form.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.