EKSTRA 10% rabat på ALLE produkter inklusiv nedsatte varer! Kode: SAVE10

Håndvævet

Petra Taeppe - Beige
Indendørs / Udendørs
140x200 cm

1.381 kr
10%
1.534 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 1.381 kr
Kun 1 tilbage på lager

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Petra Taeppe - Beige tæppe fra Indien.

PET Yarn Kelim-tæpper er håndvævede af nedslidte og derefter genbrugte plastikflasker, som giver et materiale, der er slidstærkt og også gør, at tæppet kan tåle våde forhold. Derfor kan disse tæpper bruges udendørs, under spisebordet og i dagligstuen. Disse tosidede, unikke tæpper har smukt farver og elegante designs. Hold dit tæppe friskt og rent i lang tid ved regelmæssig at støvsuge og lufte det. Skulle der ske et uheld, kan du fjerne pletter med en let fugtig klud med det samme.

Tæppet er egnet til både indendørs og udendørs brug. Den bedste holdbarhed opnås ved ikke at efterlade tæppet fugtigt i lang tid uden at lade det tørre. På den måde beskytter du tæppet og overfladen.

Genanvendt polyester  Genanvendt polyester

100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 10 % rabat

Tilmeld dig nu, og få 10 % rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.