Tæpper i kontorer

Det rette tæppe til kontoret kan gøre en verden til forskel og have en stor indvirkning på det indtryk, kunder og besøgende får, når de træder indenfor. Vi har tæpper, der er velegnet til meget trafikerede receptionsområder og venteværelser samt tæpper til mødelokaler og kontorfaciliteter. Eftersom tæpper er fantastiske til at absorbere lyd, fungerer de særligt godt i åbne kontorlandskaber. Tag på tur i billedgalleri med tæpper i forskellige kontorindretninger og lad dig inspirere. Afhængig af hvilken type af kontor eller område, du har i tankerne, finder du alt fra eksklusive persiske silketæpper til kraftige, sprudlende og farverige patchwork-tæpper.

Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.