Tæpper i køkkener

Tæpper til køkkenet vælges ofte ud fra et praktisk synspunkt. Vi har tendens til at fokusere mere på holdbarhed og alsidighed end det generelle udtryk og stilen. Et køkkentæppe behøver ikke være kedeligt, og der findes mange enkle håndknyttede uldtæpper, der passer godt til et køkkengulv. Hvis du tænker over, hvor meget tid, der bruges i et køkken, fortjener gulvet nok alligevel en del opmærksomhed og personlighed. I vores billedgalleri finder du en række velegnede køkkentæpper, og her er alt fra håndknyttede tæpper til dorris- og kelimtæpper, der kan vendes.

Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.