Juridiske oplysninger

Juridiske oplysninger

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende bestilling, leveringer og returneringer i vores Ofte stillede spørgsmål.

Du kan kontakte os via e-mail på info@rugvista.com eller via vores kontaktblanket. På hverdage mellem kl. 10-18 kan du også kontakte os på +44 20 3808 9940.

CarpetVista leveres til dig af

Bankoplysninger

IBAN: DK9408900001067806

Administrerende direktør

Michael Lindskog

Bestyrelsesformand

Erik Lindgren

Virksomhedsregistrering via Bolagsverket i Sverige.

Organisationsnummer

Momsnummer

SE556458920701

Ansvarlig for CarpetVistas eget indhold

Michael Lindskog

Juridisk bemærkning

Link til Europa-Kommissionens platform til online tvister på forbrugerområdet. I henhold til bestemmelser for løsning af online tvister på forbrugerområdet.

Vi er hverken villige eller forpligtede til at deltage i en procedure for bilæggelse af tvister med en voldgiftsret for forbrugere.

Få 15% rabat

Tilmeld dig nu, og få 15% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.