Super-stop - Grå, Lysegrå
80x300 cm

264 kr

Specifikationer

Varenr. CVD13524
Knuder per m2 0
Tykkelse ≈ 1 mm
Størrelse 80x300

Super-stop - Grå, Lysegrå

2-3 mm tykt anti-slip-underlag, der er lavet som et gitter med en blød latex-belægning. Især velegnet til blødt træ, fliser eller stengulve, selv dem med gulvvarme. Anti-slip-underlaget holder tæppet på plads og giver øget komfort. Når anti-slip-underlaget bliver lidt støvet, og grebet ikke er så godt, kan du vaske det i vaskemaskinen ved 30 grader, og så er det helt som nyt. Anti-slip-underlaget kan nemt tilskæres til den ønskede størrelse.

Tæppet på billedet illustrerer kun, hvordan den skridsikre anordning placeres under et gulvtæppe og er ikke inkluderet i købet.

Se et filmklip om Superstop

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!Få 10 % rabat

Tilmeld dig nu, og få 10 % rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.