Vi fandt ingen. Men giv ikke op, har vi over 43000 smukke tæpper. Du er velkommen til at kontakte support, hvis du ikke kan finde det, du leder efter.
Over 43000 tæpper
30 dages returret
9.5 af 10
Ghashghai figurativt / billedligt tæppe BPJ146

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Unik
Håndknyttet

Dette produkt er på tilbud:
Varenr. BPJ146
Knudetæthed ca 90 000 knuder pr. m²

Du kan selv let beregne knudetætheden. Tæl knuderne lodret og vandret på 1 cm, multiplicer antallet med hinanden. Multiplicer derefter summen med 10.000, det giver antallet af knuder per m².

Visse aktører på markedet overdriver knudetætheden, så for at du ikke skal sammenligne æblet med pæren ved en prissammenligning, kan det være klogt selv at kontrolregne. De fleste af CarpetVistas tæpper er fotograferet på bagsiden med en lineal, så du let kan se knudekvaliteten og beregne den eksakte knudetæthed, før du bestemmer dig for et tæppe.

Tykkelse ca 9 mm
Alder Moderne 0-20 år (ikke brugt)
Oprindelse Persien / Iran
Luv Uld
Trend Uld
Fremstilling Håndknyttet
Indviklet væveteknik med specialiserede håndværkere, der knytter knuder til at danne rækker af tråde i højden enten ved at klippe hver enkelt knude eller en hel række knuder. Håndknytning tager tid og tillader også indviklede mønstre.
Også kendt som Qashqai, Gaschgai, Gashghai, Kashgai, Shiraz
Størrelse 132x197

Tæppet er håndknyttet/vævet, og der kan derfor forekomme forskelle i form, tykkelse, mønster og størrelser. Dette gælder særligt for nomade- og landsbytæpper.

Butikspris
10 039 


Spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om dette tæppe. Vi hjælper med glæde.

6 077  - 50% =

3 039 Tilbud