Håndvævet

Petra - Dark_Mix
140x200 cm

1.381 kr
10%
1.534 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Petra - Dark_Mix tæppe fra Indien.

PET Yarn Kelim-tæpper er håndvævede af nedslidte og derefter genbrugte plastikflasker, som giver et materiale, der er slidstærkt og også gør, at tæppet kan tåle våde forhold. Derfor kan disse tæpper bruges udendørs, under spisebordet og i dagligstuen. Disse tosidede, unikke tæpper har smukt farver og elegante designs. Hold dit tæppe friskt og rent i lang tid ved regelmæssig at støvsuge og lufte det. Skulle der ske et uheld, kan du fjerne pletter med en let fugtig klud med det samme.

Tæppet er egnet til både indendørs og udendørs brug. Den bedste holdbarhed opnås ved ikke at efterlade tæppet fugtigt i lang tid uden at lade det tørre. På den måde beskytter du tæppet og overfladen.

Genanvendt polyester  Genanvendt polyester

100% polyester (PET) from worn out but recycled PET bottles results in a material that is soft and nice to walk on. Also, PET bottles that are recycled and converted into textile fibers help to reduce overall consumption of new resources and protect the environment.

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!