Anmeldelser af CarpetVista

4.8 af 5

Super behandling hurtig levering og hurtig retur. Super venlig og personlig kundeservice.

H.

Flot tæppe i den forventede farve

Niels

Sød og hjælpsom betjening. Modtog mit super flotte tæppe på få dage. Tusind tak!

Marianne Thrane

Hurtig, pålidelig og god kundeservice

Jeg ville købe et Kelim tæppe fra firmaet som jeg havde ventet i lang tid på kom på lager igen. Jeg var inden købet i tvivl om et skridsikkert underlag til tæppet jeg kunne huske at de sælger som tilbehør til alle deres tæpper. Jeg har før købt lignende skridsikre underlag til tæpper men de var af en ringe kvalitet. Jeg skrev en email til dem hvor jeg spurgte om hvor på deres hjemmeside jeg kunne finde, og købe det. Jeg fik svar dagen efter. Herefter bestilte jeg tæppet med det skrikdsikre underlag. Varerne kom også dagen efter. Så alt i alt er jeg meget tilfreds med Carpetvista som jeg nu har købt 4 tæpper af. Flere følger. I får 5 stjerner for pålidelighed, hurtighed og kvalitet i både kundeservice og produktkvalitet. Jeg er i særdeleshed tilfreds med at i kun sælger tæpper fra bæredygtige leverandører hvor man sikrer sig at dem der producerer tæpperne har ordentlige arbejdsforhold 👍

Flemming Johannesen

Hurtig og effektiv levering. Selv i disse corona tider. Fin kundeservice da jeg havde brug for at returnere en vare.

Jørn

Jeg fik desværre det forkerte tæppe tilsendt, men proceduren i forhold til at få afhentet det forkerte tæppe og tilsendt det rigtige tæppe fungerede rigtig fint. CarpetVista får mine bedste anbefalinger!

Lene Christensen

Fin service og god kvalitet samt hurtig levering.

Anette Spånbæk

Fin web-shop. Håndterede retur/ombytning hurtigt og smidigt. Alt fungerede!

Søren

Perfekt

Hurtig levering og varen levede op til farve og beskrivelse

Jeannie Petersen

Meget let. Venlig hjælp ved returnering

Hanne Purup


Håndvævet Slidstærk uld

Kelim Berber Ibiza - Natural

160x230 cm
2 640 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Slidstærk uld  Slidstærk uld

Uld er en naturlig tekstilfiber og et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Uldtæpper er meget holdbare og i usædvanlig grad i stand til at modstå slitagen fra daglig brug. Uld har en naturligt smudsafvisende virkning og er let at holde ren. Det er også flammeafvisende og beholder typisk sin form, således at luven altid rejser sig og genvinder den oprindelige form.

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!

Tilbud


Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores særlige tilbud