EKSTRA 10% rabat på ALLE produkter inklusiv nedsatte varer! Kode: DEAL10

Unik Håndvævet Slidstærk uld

Kelim Afghan Old style
157x198 cm

2.231 kr
20%
2.788 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 2.231 kr
Kun 1 tilbage på lager

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Kelim Afghan Old style tæppe fra Afghanistan.

Afghan Old Kelim bliver håndvævede af turkmenere i det nordlige Afghanistan. Tæpperne bliver fremstillet med traditionel kelimteknik, og man anvender en naturlig farveskala med geometriske symboler og oktagoner.

Læs mere om Afghanertæpper her...

Læs mere om kelimtæpper her...

Se et filmklip om Kelim

Slidstærk uld  Slidstærk uld

Uld er en naturlig tekstilfiber og et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Uldtæpper er meget holdbare og i usædvanlig grad i stand til at modstå slitagen fra daglig brug. Uld har en naturligt smudsafvisende virkning og er let at holde ren. Det er også flammeafvisende og beholder typisk sin form, således at luven altid rejser sig og genvinder den oprindelige form.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 10 % rabat

Tilmeld dig nu, og få 10 % rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.