EKSTRA 10% rabat på ALLE produkter inklusiv nedsatte varer! Kode: SAVE10

Håndtuftet Udsøgt viskose

Dovetail - 2018
160x230 cm

3.986 kr
20%
4.983 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 3.986 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Francesca Vedovato

Francesca Vedovato

Designer Storbritannien Storbritannien

Jeg er en 23-årig grafisk designer med et nysgerrigt og drømmende sind. Jeg er fra Italien, men jeg er i øjeblikket baseret i London, hvor jeg arbejder for et lille studie. Jeg er fascineret af kunst, farver, former og håndlavede projekter.
Jeg tror på detaljernes kraft og på den smarte øvelse.
Et godt design for mig er født af disse værdier.

Tæpper af Francesca Vedovato

Dovetail - 2018

Dovetail er en afslappende øvelse med former og interlocks, hvor jeg har leget med former, farver og deres forbindelser.
Nogle gange er design, som i dette tilfælde, en ren fornøjelse;
for øjnene, for sindet, for hjertet.

Udsøgt viskose  Udsøgt viskose

Viskose er en syntetisk fiber, der baseret på naturlige materialer såsom bomuld eller cellulose. Materialet er meget blødt og skinnende, så det af udseende minder meget om silke. Det bliver ofte brugt til at fremhæve detaljer, og giver en smuk glans der ellers kun findes i silketæpper.

Care & Fair

Vi er stolte over at være en del af organisationen CARE & FAIR. Deres mission er at forbedre levevilkårene for tæppevævere i Indien og deres familier gennem uddannelse og sundhed.

Læs mere

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 10 % rabat

Tilmeld dig nu, og få 10 % rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.