Unik Håndknyttet Slidstærk uld

Bakhtiar Collectible Tæppe
105x150 cm

2.944 kr
40%
4.904 kr
Laveste pris de seneste 30 dage: 2.944 kr
(Med moms)
Kun 1 tilbage på lager

Hurtig levering: 1 - 5 arbejdsdage

Gratis returnering

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Specifikationer

Varenr. CAGC574
Knudetæthed ca 160 000 knuder pr. m²

Du kan selv let beregne knudetætheden. Tæl knuderne lodret og vandret på 1 cm, multiplicer antallet med hinanden. Multiplicer derefter summen med 10.000, det giver antallet af knuder per m².

Visse aktører på markedet overdriver knudetætheden, så for at du ikke skal sammenligne æblet med pæren ved en prissammenligning, kan det være klogt selv at kontrolregne. De fleste af CarpetVistas tæpper er fotograferet på bagsiden med en lineal, så du let kan se knudekvaliteten og beregne den eksakte knudetæthed, før du bestemmer dig for et tæppe.

Tykkelse ≈ 16 mm
Alder Ældre 20-50 år
Oprindelse Persien / Iran
Luv Uld
Uld er en naturlig tekstilfiber og et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Uldtæpper er meget holdbare og i usædvanlig grad i stand til at modstå slitagen fra daglig brug. Uld har en naturligt smudsafvisende virkning og er let at holde ren. Det er også flammeafvisende og beholder typisk sin form, således at luven altid rejser sig og genvinder den oprindelige form.
Trend Bomuld
Fremstilling Håndknyttet
Indviklet væveteknik med specialiserede håndværkere, der knytter knuder til at danne rækker af tråde i højden enten ved at klippe hver enkelt knude eller en hel række knuder. Håndknytning tager tid og tillader også indviklede mønstre.
Også kendt som Baktiar, Bachtiar, Bakthiari, Bakthiyar, Baktjar
Størrelse 105x150
Tæppet er håndknyttet/vævet, og der kan derfor forekomme forskelle i form, tykkelse, mønster og størrelser. Dette gælder særligt for nomade- og landsbytæpper.

Bakhtiar Collectible Tæppe tæppe fra Persien / Iran.

I det attende århundre var frodige og vakre hager og innelukkede gårdsrom et symbol på status og stolthet.Hagemotivene går ofte igjen i Bakhtiar-tepper, et sjakkbrettfelt med dyr, blomster, palmer og kanaler mellom mønstrene som representerer slike gårdsrom.Mens hagemotivet er svært vanlig i Bakhtiar-teppene, finner vi også andre mønstre med blomster eller geometriske figurer.Vår kolleksjon av Bakhtiar-tepper er laget av usedvanlig fin ull og med utmerket kvalitet.De er alle minst 30 år gamle og i perfekt stand.De er håndvevd av semi-nomadiske stammefolk, Bakhtiari-folket som lever sentralt i Iran.De nydelige og fargerike teppene er en slående kontrast til de tørre og ugjestmilde omgivelsene hvor de blir laget.De fleste vevere bruker fin ull fra egne sauer, spunnet for hånd og innfarget med intense farger, hovedsakelig vegetabilske fargestoffer ekstrahert fra lokale planter.Bakhtiar-tepper er svært holdbare og vil dekorere hjemmet ditt i mange år. Med vår Bakhtiar-kolleksjon har du en sjelden anledning til å skaffe deg noen virkelig unike tepper i beste kvalitet.

Slidstærk uld  Slidstærk uld

Uld er en naturlig tekstilfiber og et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Uldtæpper er meget holdbare og i usædvanlig grad i stand til at modstå slitagen fra daglig brug. Uld har en naturligt smudsafvisende virkning og er let at holde ren. Det er også flammeafvisende og beholder typisk sin form, således at luven altid rejser sig og genvinder den oprindelige form.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!Få 10% rabat

Tilmeld dig nu, og få 10% rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.