Anti Slip, Non-woven - Mørkeblå, Beige
240x340 cm

648 kr

Specifikationer

Varenr. CVD24965
Knuder per m2 0
Tykkelse ≈ 3 mm
Størrelse 240x340

Anti Slip, Non-woven - Mørkeblå, Beige

2-3 mm tykt, filtagtigt, non-slip-tæppe, som er passende til alle tæpper, der har tendens til at glide på dit gulv. Anti-slip-underlaget beskytter gulvet, holder tæppet på plads og giver mere komfort, når du går omkring. Vores non-slip-tæpper virker på alle typer gulve, selv dem med gulvvarme. Anti-slip-underlaget kan nemt tilskæres til den ønskede størrelse, og du kan også kombinere flere til at dække et større område, hvis det er nødvendigt. Maskinvaskbart ved 30 grader.

Tæppet på billedet illustrerer kun, hvordan den skridsikre anordning placeres under et gulvtæppe og er ikke inkluderet i købet.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!Få 10 % rabat

Tilmeld dig nu, og få 10 % rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.